Onko Sinulla on epämukavuuden tunne, kipu tai jäykkyys jossain kehosi alueella.
Haluan auttaa Sinua!

Tiedän, että on vaikeaa luottaa mihinkään tai keneenkään. Kaikki lupaavat kuun taivaalta, mutta sinusta saattaa tuntua, että kaikki on jo kokeiltu. Voiko minulla olla antaa mitään sellaista jota et ole jo saanut? Kun asiakkaani suosittelevat minua ystävilleen ja työkavereilleen, heidän puheissaan toistuvat sanat :

“Se ei ole sitten mikään tavallinen fysioterapeutti.”

Minun on vaikeaa itse määritellä mitä on tavallinen fysioterapia, mutta sanoisin, että sillä tarkoitetaan yleensä hierontaa, kuminauhajumppia ja teippaamista. Jos tämä on “tavallista fysioterapiaa” niin uskallan väittää, että olen aidosti erilainen. En tee tavallista hierontaa, en anna tavallisia kuminauhajumppia, enkä muista milloin viimeksi olisin laittanut kinesioteippiä.

En lupaa koskaan kuuta taivaalta, mutta yhden asian voin luvata:

Minulle jokainen asiakas on tärkein ja teen aina parhaani.

Toimintani perustuu kokonaisvaltaiseen ajatteluun ja huolelliseen tutkimiseen, jonka jälkeen tiedämme mahdollisimman tarkkaan mistä kivut johtuvat ja miten ne eliminoidaan. Joskus käytän sanontaa, “ammutaan kiväärillä, ei haulikolla”. Tämä tarkoittaa, että kun hoitotoimenpiteet kohdistetaan juuri oikeaan alueeseen, ovat tulokset yleensä hyviä, sen sijaan, että tehtäisiin toimenpiteitä sattumanvaraisesti joka puolelle.

fysioterapeutti jari tapio

Hei siellä!

Nimeni on Jari Tapio. Olen yksi Suomen kansainvälisesti kouluttautuneimpia fysioterapeutteja. Olen auttanut yli 2000 ihmistä voimaan paremmin, liikkumaan ilman kipuja, suoriutumaan arjesta ja harrastuksista korkeammalla tasolla.

Suhtaudun työhöni intohimoisesti ja olen onnellinen, että niin monet asiakkaani luottavat minuun. Olen itse läpikäynyt vammoja ja kipuja toistensa perään ja tiedän miltä tuntuu, kun omat tavoitteet ja unelmat meinaavat kariutua kipujen vuoksi.

Kaikki yrittävät aina kehua itseään ja vakuuttaa kuinka hyviä ammattilaisia ovat. En ole luonteeltani kuitenkaan sellainen, mutta mielelläni annan asiakkaideni puhua puolestani, sillä he ovat niitä kenen puheista välitän eniten.

Kaikkien allaolevien henkilöiden tarinat ovat mielenkiintoisia. Kukaan heistä ei uskonut aidosti voivansa “parantua”. He olivat kroonisia kipupotilaita, joille ei ollut näkyvissä apua. Heitä kaikkia yhdisti yksi tekijä:

Muiden ammattilaisten mielestä mitään ei ollut tehtävissä.

Onneksi he olivat sisukkaita, valmiita kokeilemaan vielä yhden kerran. Olen onnellinen, että he luottivat minuun ja prosessiin. Loppu on historiaa.

“Hei Jari nyt tulee mahtavia uutisia. Leikkaustuomion saanut ja 1,5 vuotta hermokipuillut käteni on ollut jo kaksi viikkoa kivuton! Uskomatonta, että asiat jotka ennen aiheuttivat tuskaa, eivät käy enää kipeää. Voin jopa taas käyttää hiirtä oikealla kädellä ja käydä taas kuntosalilla. Iso kiitos tästä kuuluu sinun ammattitaidolle

“Hei, nyt lähtee suuret kiitokset sinne suuntaan. Tänään oli se päivän kun juoksin töistä kotiin ilman mitään kipuja yhtään missään. Kiitos kun olet kuunnellut, tsempannut ja saanut minut taas uskomaan siihen, että pystyn juoksemaan. En olisi tässä pisteessä ilman apuasi. Olet todella hyvä omassa ammatissasi, kiitos Jari!”

“Pakko laittaa viestiä ja kiittää Sinua! Tulin kesällä vain sen jalan hermo-oireen vuoksi ja tietenkin toiveena oli joku pikaparannus, mutta sainkin paljon kokonaisvaltaisemman avun. Huomaan melkein joka päivä asioita, jotka ennen kipeyttivät selän, mutta nyt pystyn niitä tekemään ilman kipua ja jäykkyyttä. Huomaan, että luotan kehooni ja sen toimivuuteen paljon enemmän. Jo ensimmäisellä kerralla sanomasi muutamat jutut kumosivat kaiken minulle vuosia syötetyn asian ja pistivät ajattelemaan uudella tavalla. Kiitos ihan mielettömästi!”

Haluaisitko Sinä luottaa minuun?

Jos luotat, varaa minulle aika klikkaamalla allaolevasta painikkeesta.

Varaa aika tästä!

 

Etkö ole ihan varma?

Varaa minulle ilmainen kartoitus, jossa selvitetään olenko oikea ihminen auttamaan Sinua.

Kartoitus voidaan tehdä puhelimella, videon välityksellä tai voimme nähdä myös vastaanotolla.

Paina vasemmalla olevaa Whatsapp kuvaketta ja sovitaan Sinulle tapaaminen.

Ps. Mietit varmaan, että mikä juju tässä on, eihän mikään ei ole ilmaista. No ei ole ilmaista ei, mutta maksajana on tällä kertaa minä itse. Haluan varmistua, että olen oikea henkilö auttamaan Sinua, koska hukkaamme molemmat aikaamme, jos tiedän jo valmiiksi etten ole oikea henkilö avuksesi. Minusta tämä on reilu diili.

Ollaan yhteyksissä,

t. Jari

040 145 1131

info (ät) kehonhuoltamo.fi