Jos kipu häiritsee tai estää liikkumistasi, olet oikeassa paikassa.

Kipu on ihmiselle välttämätön hälytyssignaali, joka kertoo muutostarpeesta. Joskus avuksi tarvitaan ammattilaista, joka osaa selvittää mitä kivulle tulee tehdä.

Klikkaa seuraavista jo haluat lisätietoa hoitometodeistani kyseisissä vaivoissa.

Selkäkivut
Olkapääkivut
Polvikivut
Lonkkakivut
Jalkateräkivut
Hermokivut
Kyynärpääkivut
Niska-hartiakivut
Leikkausten kuntoutus

Millaisiin kipuihin saat apua?

Yleisimpiä hoidettavia oireita ovat tyypilliset selkä-, polvi ja olkapääkivut, jotka haittaavat liikkumista ja kehon käyttöä. Luonani käy paljon asiakkaita jotka eivät ole saaneet muualta apua. Näkökulmani kipuun on hyvin valtavirrasta poikkeava ja katson kehon toimintaa hyvin kokonaisvaltaisesti. Valitettavan usein tyydymme tarkastelemaan vain kipeää kehonosaa kun syyt ovat aivan muualla. Tähän syyllistyvät niin lääkärit kuin fysioterapeutitkin.

Jokainen kiputila on erilainen, siksi ratkaisujenkin tulee olla yksilöllisiä. Minulta et saa sitä geneeristä jumppaohjelmaa netistä tulostettuna vaan jokainen annettava harjoite on täsmäharjoite juuri oikeaan paikkaan kohdistettuna. Oletko ikinä ajatellut, että esimerkiksi kipeän olkapään syynä voivat olla kylkiluut tai jumittavan selän syynä pallea? Tällaista syy-seuraussuhteiden arviointia fysioterapiani on.

Ratkaisut kipuihin ovat toisinaan ihmeellisiä, mutta toimivia.

0
Asiakasta vastaanotolla
0
Lisäkoulutusta käytynä
0
Ammattilaista koulutettuna
0
Kirja kirjoitettuna
fysioterapeutti jari tapio
Lue lisää Jarin hoitofilosofiasta
Jarin CV

Haluaisitko tällaisia tuloksia?

“Pakko laittaa viestiä ja kiittää Sinua! Tulin kesällä vain sen jalan hermo-oireen vuoksi ja tietenkin toiveena oli joku pikaparannus, mutta sainkin paljon kokonaisvaltaisemman avun. Huomaan melkein joka päivä asioita, jotka ennen kipeyttivät selän, mutta nyt pystyn niitä tekemään ilman kipua ja jäykkyyttä. Huomaan, että luotan kehooni ja sen toimivuuteen paljon enemmän. Jo ensimmäisellä kerralla sanomasi muutamat jutut kumosivat kaiken minulle vuosia syötetyn asian ja pistivät ajattelemaan uudella tavalla. Kiitos ihan mielettömästi!”

“Hei Jari nyt tulee mahtavia uutisia. Leikkaustuomion saanut ja 1,5 vuotta hermokipuillut käteni on ollut jo kaksi viikkoa kivuton! Uskomatonta, että asiat jotka ennen aiheuttivat tuskaa, eivät käy enää kipeää. Voin jopa taas käyttää hiirtä oikealla kädellä ja käydä taas kuntosalilla. Iso kiitos tästä kuuluu sinun ammattitaidolle

“Hei, nyt lähtee suuret kiitokset sinne suuntaan. Tänään oli se päivän kun juoksin töistä kotiin ilman mitään kipuja yhtään missään. Kiitos kun olet kuunnellut, tsempannut ja saanut minut taas uskomaan siihen, että pystyn juoksemaan. En olisi tässä pisteessä ilman apuasi. Olet todella hyvä omassa ammatissasi, kiitos Jari!”

Miksi valitsisit minut, etkä naapurin fysioterapeuttia?

1. Minua aidosti kiinnostaa sinun tarinasi . Olen syystä yksinyrittäjä, sillä haluan tehdä työni kompromissittomasti asiakkaan parhaaksi, ilman ulkopuolista ohjailua jota isoissa yrityksissä tapahtuu. Luonani tulet kuulluksi ja sinusta ollaan kiinnostuneita. Olen tunnettu siitä, että aidosti välitän ja olen kiinnostunut, eikä ainoa tavoitteeni ole nopea työ ja iso laskutus. Haluan tehdä työni kiireettä ja perehtyä tilanteeseesi kokonaisvaltaisesti.

2. Olen Pohjois-Suomen kansainvälisesti kouluttautunein fysioterapeutti. Kiinnostus ihmiskehon syvempää ymmärrystä kohtaan on vienyt minua ympäri maailmaa parhaiden tekijöiden oppiin. Tämä on saanut minut oppimaan asioita joita en uskonut edes olevan olemassa. Sinulle tämä näkyy kokonaisvaltaisena ymmärryksenä tilanteestasi. Uskon, että suurin vahvuuteni on hyvin kokonaisvaltainen ihmiskäsitys ja ison kuvan näkeminen.

3. Kanssani saat tuloksia ja saavutat tavoitteesi. Minulle tuloksellisuus on tärkeää. Haluan, että jokainen asiakas saa panostetulle rahalleen ison vastineen. Kaikki perustuu Sinun tavoitteillesi ja minun tehtäväni on keksiä keinot jotta tavoitteet saavutetaan. Se vaatii minulta usein luovia ratkaisuja, jotka poikkeavat perinteiseksi mielletystä fysioterapiasta. Takaan, että yksikään kivi ei jää kääntämättä.

Mikäli sinulla on pidempään jatkuneita kipuja ja haluat pysyvää apua, suosittelen seuraavaa.

Vahva & Vaivaton paketilla saat turbostartin muutokselle.

Lue paketista lisää tästä.
Varaa aika Jarille