Alaselän kipuilun lievittäminen voi muuttaa elämäsi. 

Jos haaveilet, että saisit alaselkäkivun haltuun, kannattaa jatkaa lukemista...

Selkäkipuni alkoi jo nuoruudessa. Se meni niin pahaksi, että jouduin lopettamaan minulle rakkaan keihäänheiton kokonaan. (Olin siinä erittäin lupaava). Ollessani 12-vuotias muistan kuinka hiihtokilpailujen jälkeen en saanut toppahousuja jalkaan, koska selkäni oli täysin tönkkö ja kivulias.


Fysioterapiassa minulle sanottiin että selässäni on luuvinouma (?) ja käskettiin lankuttamaan. 

Kärsin nuoruuteni selkäkivuista ja aina tasaisin väliajoin löysin itseni sängynpohjalta täysin toimintakyvyttömänä. Viimeisiä kertoja tämä tapahtui aikuisiällä kun lentopallopelin jälkeisenä aamuna en päässyt sängystä ylös. 


Silloin päätin, että asioiden pitää muuttua.

Olin jo valmistunut fysioterapeutuksi, mutta en kokenut olevani riittävän ammattitaitoinen auttamaan edes itseäni saati maksavia asiakkaita ja jotka epätoivoisesti halusivat saada selkäkivut kuriin.

Lähdin ulkomaille opiskelemaan parhaiden asiantuntijoiden oppiin ja tajusin, etten oikeasti tajunnut mitään. Sinnillä ja päättäväisyydellä jatkoin perehtymistä vaikka asia oli uutta ja vaikeaa. Olin epämukavuusalueella.


Yhtäkkiä vastaanotolleni alkoi muodostua jonoa ja ihmiset puhuivat kahvihuoneissa ”McGyverista”, ”Taikurista”. ”Gurusta” tai ”ihmemiehestä”.


Minua nämä nimet nolostuttivat. En halunnut parantajan mainetta, koska en ollut sellainen. Olin vain fysioterapeutti joka oli opiskellut ihmiskehon toimintaa pintaa syvemmältä. Tajusin, että kun tekee oikeita asioita, tapahtuu ihmeelliseltä vaikuttavia muutoksia. 


Edelleen käytän näitä samoja menetelmiä menestyksekkäästi päivittäin asiakkaideni kanssa.


En pysty ottamaan enempää asiakkaita  (Burnout vaara!) ja maantieteellinen sijaintikin rajoittaa etten voi auttaa kaikkia. 

Selkäkipujen hoidon ydin on terapeuttinen harjoittelu.

Jopa maailmankuulut selkäkipututkijat ja lääkärit vannovat oikeaoppisen terapeuttisen harjoittelun nimeen eivätkä pidä leikkauksia hyvänä vaihtoehtona. 

Esimerkiksi uudessa (2021) lääketieteellisessä julkaisussa suomalaiset lääkäritutkijat toteavat, välilevyrappeuman hoidon perustan olevan terapeuttinen harjoittelu. (Duodecim)


Tämä valmennus on puhtaasti terapeuttista harjoittelua perustuen siis uusimpaan tietoon selkäkivuista eikä mututuntumaan ja puoskarointiin. 

Miltä kuulostaisi?

Rento selkä joka pyöristyy, ojentuu, taipuu ja kiertyy.


Vahva selkä joka kestää arjen haasteet ja kuormitukset


Syvempi ymmärrys selkäkivusta.

Ei puoskarointia, turhia hoitoja tai pelottelua. 

 • Liike on lääke.
  Kerron valmennuksessa parhaat neuvot ja vinkit kipeälle alaselälle. Saat omalla työllä vahvan ja vaivattoman selän joka ei pienestä hätkähdä. 
 • Ymmärrystä selkäkivuista. Selitän sinulle selvällä suomenkielellä nykyaikaisen ymmärryksen selkäkivuista. Ei hienoja termejä ja latinan kieltä.
 • Tällaista pakettia et saa muualta, ilman isoa rahallista panostusta. Olen käyttänyt tähän valmennukseen uuden mersun verran rahaa, jotta olen saanut kaiken sen osaamisen ulkomaalaisilta huipputekijöiltä, jonka olen voinut jalostaa valmennukseksi sinun saataville. 

Tiedän, että valmennus voi kuulostaa epäilyttävältä.

Jokainen puoskari lupaa aina kuun taivaalta. Erityisen huolestuttavaa on, että kouluttamattomat ihmiset neuvovat muita selkäkipujen hoidossa. Haluaisitko sinä valelääkärin tarkastamaan lääkkeesi tai putkimiehen korjaamaan autosi sähkövian. Et tietenkään.


Minä olen henkilökohtaisesti testannut valmennuksen asiat noin kahden tuhannen ihmisen kanssa omalla vastaanotollani. Teen töitä oikeiden selkäkipuisten kanssa lähes joka päivä. Koulutan muita ammattilaisia hoitamaan paremmin selkäkipuisia.  Olen jopa kirjoittanut kirjan aiheesta.

Tiedän siis oikeasti mistä puhun. Mielestäni ei riitä, että on hyvät myyntipuheet ja vakuuttavat videot vaan taustalla pitää olla tietotaitoa. Sitä minulta löytyy ja voin sen rehdisti ääneen sanoa.

Älä odota enää, vaan liity joukkoon tyytyväiseen.

Haluaisitko tarinasi olevan tällainen?

Vuosia jatkuneet selkäkivut veivät minut usein jopa petipotilaaksi ja vahvat lääkitykset tulivat tutuksi. Viimeisen kerran vuonna 2016 magneettikuvauksen jälkeen lääkäri kehotti lopettamaan nyrkkeilyn. Onneksi en lopettanut.  Jarin metodien avulla olen saanut alaselkäni kivuttomaksi ja päässyt urheilussa kovemmalle tasolle kuin koskaan ennen.  

Kati
Maajoukkuenyrkkeilijä ja suomenmestari

”Kaksi selkäleikkausta ja neljä vuotta kuntoutusta takana. Verkkovalmennuksen kautta sain ensimmäistä kertaa keinoja vaikuttaa kipuun ja hallita sitä. Myös selkäkivun ymmärtäminen nousi ihan uudelle tasolle”. 

Minna. 
Verkkovalmennukseen osallistuja.

Sopiiko tämä valmennus sinulle?

Mikään ei ikinä sovi kaikille. Minusta on reilua kertoa jos valmennus ei ole sopiva, jolloin kumpikaan osapuoli ei joudu pettymään.

Sopii sinulle jos.

 • Sinulta löytyy 10-15 minuuttia päivässä selkäsi hyväksi.

  Olet valmis tekemään itse, etkä odota muiden hoitavan selkääsi puolestasi.
 • Haluat nousujohteisen neljän-kahdeksan viikon harjoitusohjelman ja olet valmis sitä noudattamaan.
 • Tiedät, että selkäkivussasi ei ole kyse mistään vakavasta sairaudesta joka vaatisi lääketieteellistä hoitoa.

Ei sovi sinulle jos

 • Olet kiireinen ja päiväsi ovat tupaten täynnä eikä sinulta löydy päivittäin 10-15 minuuttia selkäsi hyväksi
 • Haluat, että olet passiivinen osapuoli ja että joku muu tekee työn puolestasi.
 • Jaksat tehdä annettuja harjoitteita vain muutamana päivänä ja jos ihmeparantumista ei tapahdu, kiinnostuksesi loppuu.
 • Selkäkipusi taustalla on jokin vakava sairaus kuten syöpä, murtuma tai vaikea masennus.

Selän itsehoito ei ole ollut koskaan näin helppoa.

Vahva & Vaivaton Selkä

Jari Tapio

Fysioterapeutti, valmentaja, kouluttaja & tietokirjailija.

Kuka on valmennuksen takana?

Olen Jari Tapio, rovaniemeläinen fysioterapia-alan sekatyömies.


Minua on kiehtonut jo vuosia kysymys miksi monet meistä kokevat kipuja ja särkyjä niin usein. Kun urheilin tavoitteellisesti, kärsin monista vaivoista muun muassa pahoista selkäkivuista ja olkapäävaivasta, joka päätyi leikkauspöydälle asti. Käydessäni fysioterapiassa en saanut toivomaani apua. En kokenut koskaan saavani selitystä oireilleni, vain geneeristä hoitoa, hierontaa, teippausta ja ultraäänihoitoa.


Tästä alkoi kiinnostus joka on muuttunut myöhemmin ammatiksi, harrastukseksi ja intohimoksi, joka on kuljettanut minua ympäri Eurooppaa, jotta saisin parhaat vastaukset kysymyksiini. Minulle ei ole koskaan riittänyt “ihan hyvä” vaan olen aina halunnut tehdä työni parhaalla mahdollisella tavalla.


Nykyisin työni on auttaa erilaisista kivuista kärsiviä asiakkaita, valmentaa fyysisesti parempaan kuntoon haluavia ja kouluttaa muita fysioterapeutteja auttamaan paremmin omia asiakkaitaan. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan fysioterapiasta. Mitä valmennukseen kuuluu?

 • Kattavan tietopaketin selkäkivusta videomuodossa ymmärrettävästi. (ei hienoja latinankielisiä nimiä)
 • Nousujohteinen harjoitusohjelma, jota tehdään 10-15 minuuttia päivässä. (2-3 liikettä kerrallaan)
 • Harjoitusohjelmassa on neljä vaihetta ja jokainen vaihe kestää 1-2 viikkoa.
 • Bonusmateriaalina saat kolme luentoa. (kipu, palautuminen ja stressi)
 • Saat lisäksi myös alaselkäkipuisen aamurutiinin. (tällä hoidin tenniksessä tulleen noidannuolen yhdessä aamussa)

100% tyytyväisyystakuu. (jos et saa hyötyä 30 päivässä, saat rahat takaisin)

Klarnan turvalliset maksutavat

100% tyytyväisyystakuu

Tämän rehellisempää tarjousta et saa. Minulle molemminpuoleinen tyytyväisyys on kaikki kaikessa. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja haluan, että sinäkin olet. Sen vuoksi lupaan sinulle 30 päivän täyden tyytyväisyystakuun. Mikäli suorittanut valmennusta, mutta et saa toivomiasi hyötyjä tai et ole muuten tyytyväinen, saat rahat takaisin. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Olen kokeillut kaikkea, miksi tämä valmennus auttaisi?

Miten tyytyväisyystakuu toimii?

Selkä on jäykkä, sopiiko tämä minulle?

Miten maksu tapahtuu?

Kuinka maksan liikuntaedulla?

Kuinka paljon valmennus vaatii aikaa?

Hierontakaan ei auta, miksi tämä auttaisi?


Copyright - Jari Tapio