Kuvaus

Vahva Selkä on verkkovalmennus joka keskittyy selän monipuoliseen harjoittamiseen kotona, ilman välineitä.  Vahva Selkä verkkovalmennuksen avulla lisäät luottamusta selkääsi, parannat sen liikkuvuutta ja notkeutta sekä vahvistat sitä. Vahva Selkä ohjelma koostuu neljästä vaiheesta, joista jokainen kestää 2-3 viikkoa. Harjoitukset tehdään 15-20 minuutin kiertoharjoituksina 2-3 kertaa viikossa. Harjoituksiin et tarvitse välineitä ja paikaksi riittää esimerkiksi olohuoneen matto.

Tämä ohjelma tarjoaa helpot ja hyvät ohjeet selän omatoimiseen kuntouttamiseen nousujohteisesti.

———————————————————————————————————————————————-

Voit maksaa kassalla Klarnan yleisimmillä maksutavoilla esimerkiksi verkkopankissa, pankki- ja luottokorteilla sekä laskulla.

Lisäksi voit maksaa kassalla Epassilla ja Smartumilla. Mikäli haluat käyttää Edenredin maksutapaa, etsi Edenred sovelluksesta Kehonhuoltamo FixIt ja maksa verkkovalmennuksen hinta. Toimita kuvankaappaus kuitista osoitteeseen info (at) kehonhuoltamo.fi ja saat tunnukset kurssille.

Mikäli maksat hyvinvointiedulla, ei tyytyväisyystakuu ole valitettavasti voimassa.(Tämä johtuu siitä, ettei ole teknisesti mahdollista palauttaa rahaa hyvinvointiedun tilille.