Niska- hartiakipu tekee pahimmillaan elämästä kurjaa ja arjen askareista mahdottomia. Sinulle on ehkä kerrottu, että vaivojesi syynä on “jännitysniska”, lihasjumi, venähdys, tulehdus, kuluma tai jopa välilevynpullistuma. Nämä diagnoosit voivat kuulostaa vakavilta, mutta vakavia ne ovat onneksi vain todella harvoin.
Suurin osa niska-hartiakivuista ei ole vakavaa tai vaadi leikkaushoitoa: jopa 96% selkäkivuista on hoidettavissa ilman leikkaushoitoa tai lääkityksiä! Diagnoosilla ei siis ole niin merkitystä, vaan tärkeintä on keskittyä toimiviin menetelmiin, joilla vaivoista pääsee pysyvästi eroon.
Moni ajattelee, että niska-hartiakipuja pitää hoitaa levolla, hieronnalla, lihasrelaksanteilla ja särkylääkkeillä. Onneksi näiden hoitoon on olemassa huomattavasti parempia, oikeasti vaikuttavia ja tehokkaita hoitokeinoja. Siksi tein tämän Vaivaton Niska-Hartia verkkovalmennuksen
Tämä valmennus antaa sinulle konkreettisia keinoja niska-hartia alueen vaivojen kuntouttamiseen omatoimisesti, hintaan, joka on vähemmän kuin yksi puolihieronta. Saat sillä mainion paketin parhaita harjoituksia, jotka auttavat sinua pääsemään eroon niska-hartiakivuista ja takaisin nauttimaan vaivattomasta elämästä!
Olemme jättäneet valmennuksesta pois kaikki toimimattomat ja vanhentuneet hoitokeinot ja keskittyneet valmennuksen sisällössä vain niihin asioihin, joiden tiedämme kokemuksesta toimivan. Siksi valmennuksella on myös 100% tulostakuu! Jos valmennusta seuraamalla et saa tuloksia aikaan, saat rahasi takaisin.