[cs_content][cs_element_section _id=”1″ ][/cs_element_section][cs_element_section _id=”2″ ][cs_element_row _id=”3″ ][cs_element_column _id=”4″ ][cs_element_image _id=”5″ ][cs_element_text _id=”6″ ][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”7″ ][cs_element_row _id=”8″ ][/cs_element_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”9″ ][cs_element_layout_row _id=”10″ ][cs_element_layout_column _id=”11″ ][cs_element_headline _id=”12″ ][cs_element_text _id=”13″ ][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”14″ ][cs_element_layout_row _id=”15″ ][cs_element_layout_column _id=”16″ ][cs_element_headline _id=”17″ ][cs_element_text _id=”18″ ][/cs_element_layout_column][/cs_element_layout_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”19″ ][cs_element_row _id=”20″ ][cs_element_column _id=”21″ ][cs_pricing_table _order=”0″ columns=”1″][cs_pricing_table_column title=”Vahva & Vaivaton” featured=”true” featured_sub=”Terveyttä ja suorituskykyä” currency=”€” price=”299″ interval=”kuukaudessa” _label=”Fysioterapia Rovaniemi”][x_button href=”http://www.nettiajat.fi/2804″ size=”large”]Varaa nyt![/x_button][/cs_pricing_table_column][/cs_pricing_table][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”24″ ][cs_element_row _id=”25″ ][cs_element_column _id=”26″ ][cs_element_text _id=”27″ ][cs_element_map _id=”28″ ][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”29″ ][/cs_element_section][cs_element_section _id=”30″ ][/cs_element_section][/cs_content][cs_content_seo]Oletko koskaan ajatellut kuinka mahtavaa olisi,
Herätä aamulla pirteämpänä,
Ilman kehon jäykkyyttä ja kipuilua,
Jaksaa työpäivä virkeänä,
Olla tehokas työntekijä,
Touhuta työpäivän jälkeen ilman tuttua väsymystä,
Huomata kuinka kunto kohoaa,
Kokea lihasten vahvistuvan,
Pukea vanhat pienemmän koon housut jalkaan,
Tuntea olo hyvinvoivaksi ja energiseksi,

Minulla on ratkaisu
Vahva & Vaivaton.

Ikä ei ole tekosyy fyysiselle rapistumiselle.
Olen työskennellyt kohta lähes 2000 ihmisen kanssa ja iso osa yli 40-vuotiaista kokee fyysisesti rapistuvansa.
Ikää on helppo syyttää, koska siihen ei voi itse vaikuttaa sillä vuodet vierivät, halusimme tai emme.
Ruuhkavuodet, kiire, väsymys.
Ei ole aikaa, ei ole jaksamista. Pitäisi juosta, pitäisi hiihtää, pitäisi venytellä, pitäisi käydä salilla, pitäisi tehdä sitä ja tätä.
Monen käsitys hyvän fyysisen kunnon ja terveen kehon ylläpitämisestä ja siihen vaadittavasti keinoista on vääristynyt.
Fyysisen kunnon kehittäminen, saati ylläpito ei ole vaikeaa, eikä vaadi kohtuutonta määrää työtä ja vaivaa! Tekemättä mitään se ei keskimäärin kuitenkaan onnistu.

Miltä kuulostaa?

Kokonaisvaltainen alkukartoitus jossa selvitetään kehosi tämän hetkinen tila ja toiminnallisuus. Selvitämme kehosi rajoitteet ja epätasapainot.
Käymme läpi tämän hetkistä elämäntilannettasi, stressitasoja, motivaatiota, elämäntapoja.  Selvitämme esimerkiksi lihastasapainoa, hengitystä, liikeratoja, voimaa ja kestävyyttä,  jotta tiedämme tarkalleen mitä kehosi tarvitsee.
Alkukartoituksen ja haastattelun perusteella annan Sinulle ymmärrettävän selityksen tilanteestasi ja teemme suunnitelman, jolla pääsemme tavoitteitasi ja unelmiasi kohti.
Käytän tarvittaessa manuaalisia hoitoja, mikäli tilanteesi on sellainen johon hoidot auttavat. Muista, tämä ei ole tavallista hierontaa! Jos maksat tyky-seteleillä, tällaisia hoitoja ei ole mahdollista antaa.
Teen kartoituksen pohjalta kohdistetut täsmäharjoitteet kehosi toiminnallisuuden parantamiseksi.
Mikäli ruokavaliossasi on petrattavaa, käymme tilanne läpi ja pohdimme ratkaisuja. En tee sinulle tiukkaa ruokavaliota jota joudut orjallisesti noudattamaan. Muista tämä ei ole pikadieetti!
Saat kirjallisen harjoitusohjelman tavoitteidesi mukaan, joka voi sisältää kotona, kuntosalilla tai ulkona tapahtuvaa harjoittelua.
‘Tapaamme kerran viikossa treenin tai muun tapaamisen muodossa nesimerkiksi kuntosalilla tai  vastaanotollani.
Vastaan kysymyksiisi esimerkiksi Whatsappissa tai sähköpostilla ja tsemppaan matkalla muutokseen!

Kuulostaako hyvältä?

Vahva & Vaivaton Terveyttä ja suorituskykyä€299kuukaudessaVaraa nyt!

Yhteystiedot
040 145 1131
Voit laittaa viestiä myös Whatsappissa ja tavoitat lisäksi alla olevan palautelomakkeen kautta.
Sähköposti: info (at) kehonhuoltamo.fi
Viihtyisät tilani sijaitsevat Rovaniemen ydinkeskustassa Sampoaukiolla, osoitteessa Koskikatu 18A2. Samassa rakennuksessa on esimerkiksi suklaakahvila ja kultasepänliike. Käynti rakennuksen takaa, ovisummeri 2 ja portaat tai hissi seuraavaan kerrokseen
Auton saat kätevästi parkkiin Sampokeskukseen tai kauppakeskus revontuleen. Myös Jaakonkadulla on maksullisia kadunvarsipaikkoja.
En vastaa puhelimeen jos minulla on asiakas, mutta soitan aina takaisin.Image[/cs_content_seo]