Salaisuus... tämä uusi täsmäase tuo nopean helpotuksen jäykille ja kipeille niska-hartioille vain 10 minuutin päivittäisellä harjoittelulla.

Miksi uskoisit tähän?

Tiedän, jokainen poppamies ja taikahenkilö lupaa kuun taivaalta.

Kun ostat tämän tuotteen niin kaikki muuttuu.

Ollakseni rehellinen, minä olin näiden lupausten suurin skeptikko.

Aloittaessani työt fysioterapeuttina huomasin ettei oppikirjan mukainen hoito (venyttely, hieronta ja fysikaaliset hoidot) auttaneet asiakkaitani kuin olisin halunnut. Halusin auttaa asiakkaitani mahdollisimman hyvin ja lähdinkin etsimään vastauksia kysymyksiini ulkomailta ja päädyin kansainvälisesti arvostetuimpien ammattilaisten oppiin esimerkiksi Amerikkaan, Englantiin, Puolaan, Hollantiin ja Saksaan. 


Yhtäkkiä huomasin että vastaanotolleni kertyi jonoa. Ihmiset puhuivat kahvihuoneissa minusta poppamiehenä, McGyverina ja ties minä. Se hieman jopa nolostutti minua.  Asiakkaat saivat niin valtavaa hyötyä, että he suosittelivat minua valtoimenaan muille.  Itse en nähnyt mitään tekemisiäni poppakonsteina, vaan ymmärryksenä siitä miten ihmiskeho näyttää toimivan ja keinot miten sitä toimintaa voi muuttaa. Hyvät tulokset motivoivat opiskelemaan lisää ja niistä ajatuksista syntyi monia hienoja asioita kuten kurssit muille ammattilaisille ja jopa oppikirja fysioterapiaan. 


Mutta ennenkaikkea niistä syntyi tämä valmennus.


Olen Jari Tapio ja haluan auttaa Sinua niskahartiavaivoissa tämän valmennuksen avulla.


Olisitko iloinen näistä hyödyistä?

Hyvästi pinnallinen hengitys

Hengitys on elämän perusta. Jos hengität stressihengitystä, koko keho kärsii.

Tervetuloa notkeat niskat

Niska on tehty liikkumaan vapaasti. Kun niska jäykistyy, koko keho jumittuu.

Liikkuva rintaranka

RIntarangan tärkeyden huomaa vasta kun se jumittuu. 

Heipat niskakivulle!

You can easily duplicate this layout to add more features or remove a row to highlight fewer features.


Treenaa kotona niska-hartiat kuntoon. 

Tehokkaampi ja terveellisempi kuin kipulääke.

Varo petollisia sivuvaikutuksia, kuten liikunnan ilon palautumista, rauhallisempaa mieltä ja rennompaa kehoa.

Voiko verkkovalmennuksella muka parantaa niska-hartiaongelmat? Moni varmasti ajattelee näin, kun takana on kymmeniä ja jopa satoja hierontakäyntejä, useita lääkärireissuja ja pitkiä fysioterapiajaksoja. 


Kaikkien niska-hartiaongelmat eivät ole samanlaisia. Monilla niskat jumittuvat työpäivän aikana tietokoneella istumisesta, toisilla jännitysniska iskee salitreeneissä ja hartioita pakottaa iltaisin. Jotkut huomaavat arjen stressin puristavan niskan kasaan.  Niskahartiavaivat estävät tekemästä ja touhuamasta ja toisia ne vain hidastavat.


Vaivaton niskahartia ei ole mikään yksittäinen liike tai metodi, taikaisku tai -pilleri. Se on lähes kymmenen vuoden tutkimisen ja opiskelun tulos. Sarja harjoitteita jotka pitävät sisällään tärkeimmät perusperiaatteet niska-hartiavaivojen omahoitoon. Siinä otetaan huomioon kaikki tärkeimmät seikat joita niskahartiakipuiset yleensä kantavat mukanaan: rintakehän jäykkyys, pinnallinen stressihengitys sekä hermoston ylivirittyneisyys.


Muutokset niskassa, hartioissa ja yläselässä huomaa yleensä jo ensimmäisellä viikolla kun täsmäharjoittelu alkaa purra. Puristus ja tiukkuus vähenee, notkeus lisääntyy ja hengitys helpottuu.  Kuin olisi ottanut koko kehon rentouttavan pillerin. Toisilla muutoksen saaminen kestää ymmärrettävästi pidempään. Tällöin ohjelmaa tulee jatkaa riittävän pitkä aika, jotta keho pääsee mukautumaan.

Hanki välitön päästy valmennukseen {Vaivaton Niska-Hartia} NYT!

Ostettuasi valmennuksen saat sen välittömästi käyttöösi ja pääset kokemaan täsmäharjoitteiden hyödyt vaikka heti. 

10 minuuttia päivässä..

Vaivaton niskahartia.

Miksi et ole aiemmin saanut hyötyä hoitosarjoista?

1. Olet saanut vain passiivista hoitoa.

Passiiviset hoidot tarkoittavat, että joku muu tekee työn puolestasi. Näillä mukavuushoidoilla pääsee tiettyyn pisteeseen, mutta ne tuovat pysyvän helpotuksen vain harvalle.


2. Olet saanut pelkkiä venyttelyohjeita

Jos tykkäät venytellä niin se on ok, mutta jos haluat kivuttomat niskat, niin venyttelystä ei ole hyötyä kuin harvoille. Kipeiden niskojen venyttely on kuin tökkisi vihaista koiraa, se muuttuu vain entistä vihaisemmaksi.


3. Nousujohteisuuden puute

Olet tehnyt yksiä ja samoja liikkeitä päivästä ja viikosta toiseen. Keho tottuu ja tylsistyy, eikä ymmärrä enää mikä järki on tehdä samaa asiaa. Keho tarvitsee vaihtuvia virikkeitä toimiakseen.


4. Tehottomat liikkeet

Mikään liike ei ole huono, kaikki liikkuminen on hyvästä, mutta kun kyse on niskahartiaseudusta on usein tärkeää, että saamme täsmäharjoitteita, jotka pureutuvat juuri niihin alueisiin, joissa on ongelmaa.


Vaivaton niska-hartia.

Valmennus koostuu neljästä vaiheesta, jotka tehdään järjestyksessä. Jokainen vaihe sisältää kahdesta kolmeen täsmäliikettä. Jokainen vaihe on nousujohteinen edelliseen vaiheeseen verrattuna joka takaa kehityksen. 


Valmennuksesta saat seuraavia hyötyjä.

  1. 1
    Vapaan hengityksen, joka päästää pallean toimimaan normaalisti. Vapautunut ja rento hengitys liikuttaa selkärangan jokaista niveltä tasaisesti jokaisella hengityksellä pitäen nivelet liikkuvina.
  2. 2
    Notkean niskan joka ei jumitu pienestä. Kun keho on kunnossa, ei niskallakaan ole syytä jumittua. Valmennus opettaa kehoa toimimaan mahdollisimman taloudellisesti. 
  3. 3
    Liikkuva rintaranka. Rintarangassa on iso määrä niveliä (esim fasettinivelet) joiden kuuluu liikkua vapaasti. Monien tietämät fasettilukot eivät itseasiassa ole alkuunkaan lukkoja joita pitää naksautella, vaan nivelten ympärille kerääntynyttä lihasjännitystä, joka estää kyseisen nivelen liikkeen luo hapenpuutteen lihaksille, joka tulee esiin kipuiluna. Valmennuksen avulla vähennämme lihasjännitystä joka takaa, että lihakset saavat happea ja nivelet liikettä.

Jari Tapio 

Fysioterapeutti, valmentaja, kouluttaja ja tietokirjailija.

Olen Jari, rovaniemeläinen terveyden ja suorituskyvyn moniosaaja. Päiväni kuluvat auttaessani erilaisten kipujen ja vaivojen kanssa kulkevia. Lisäksi autan muita ammattilaisia kouluttamalla heitä olemaan paremmiksi avuksi omille asiakkailleen.


Tein tämän valmennuksen, koska aikani ja maantieteellinen sijaintini ei mahdollista auttamaan kaikkia halukkaita.  Lisäksi henkilökohtainen valmennus on aina kova taloudellinen panostus ja näinä vaikeina aikoina kaikilla ei ole siihen mahdollisuutta. 


Haluan omalta osaltani mahdollistaa, että Sinullakin on mahdollisuus saada laadukkaita ohjeita edulliseen hintaan. 

Jari Tapio

Sopivin hetki aloittaa valmennus on NYT. 

Valmennus ei tyydy helpottamaan oiretta (venyttely, hieronta, foamrollailu), vaan hoitaa niska-hartiakivun vaikuttamalla syyhyn, eikä vain seuraukseen. Saavutat notkean ja kivuttoman niskan, rennot hartiat, liikkuvan rintarangan ja vapaan palleahengityksen.

Vinkit käyttöön heti.

Vaivaton niska-hartia.

Turvallinen Klarnan maksutapa.

100%
Rahat takaisin
takuu.

100% tulostakuu

Valmennus on täysin riskitön. Jos et hyödy valmennuksesta, saat rahat 100% takaisin. 

Lähetä vain viesti minulle ja palautan rahat takaisin. Asiakastyytyväisyys on minulle sydämenasia. 

Jari Tapio

Usein kysytyt kysymykset

Miten valmennus maksetaan?

Valmennus maksetaan käyttäen markkinoiden suosituinta ja erittäin turvallista Klarna maksualustaa. Voit valita Klarnan maksuvaihtoehdoista Sinulle sopivimman. Käytössäsi on korttivaihtoehdot, verkkopankki sekä laskutusvaihtoehto.

Käyvätkö TYKY-maksuvälineet?

TYKY-maksuvälineistä käyvät Smartum ja E-passi. Etsi sovelluksesta 'Kehonhuoltamo FixIt' ja valitse Vaivaton verkkovalmennus. Tämän jälkeen laita minulle sähköpostilla (info ät kehonhuoltamo.fi) tai Whatsapp viesti (040 145 1131) ja teen Sinulle tunnukset alustalle. 


Mikäli Sinulla on jokin muu TYKY-maksuväline, laita viestiä ja katsotaan miten hoidetaan maksu.

Saanko oikeasti rahat takaisin jos en saa hyötyä?

Saat. Minulle asiakastyytyväisyys on pääasia ja uskon kaikinpuolin reiluun peliin. Jos teet harjoituksia ohjeiden mukaan ja et saa hyötyä, saat rahat takaisin.

Kuka valmennuksen on tehnyt?

Valmennuksen on suunnitellut ja tehnyt fysioterapeutti, kouluttaja ja tietokirjailija Jari Tapio.  Jarilla on useamman tuhannen asiakkaan kokemus kehon kivuista ja vaivoista ja Jari tunnetaan alalla innovatiivisena tekijänä ja suosittuna kouluttajana.

Kuinka kauan valmennus on käytössä?

Tunnukset alustalla säilyvät puoli vuotta ostosta, mutta valmennuksessa olevat videot voit ladata vapaasti omaan käyttöön.

Miten hinta voi olla näin halpa jos hyödyt ovat näin suuret?

Olen karsinut valmennuksesta pois kaiken joka kuluttaa aikaani. Valmennukseen ei kuulu Facebook-ryhmää tai muuta vastaavaa johon joutuisin käyttämään aikaani. Tämän vuoksi olen voinut pudottaa valmennuksen hinnan riittävän alas, jotta Sinulla olisi mahdollisimman pieni kynnys aloittaa valmennus.

MIksi ostaisin tämän valmennuksen?

Jos haluat turvallisesti ja taloudellisesti täysin riskittömästi hoitaa niskahartiaseudun kipuja omatoimisesti on tämä valmennus sinulle sopivin. 


Valmennuksessa opetetaan täsmäharjoitteita joita et varmasti saa tällä hetkellä mistään muualta Suomesta tällaiseen hintaan.


Yksityisesti ohjattuna tämän verkkovalmennuksen materiaali maksaisi noin 500 euroa. 

© 2021, Jari Tapio

Add Icon